OCUN STRIKE, πρώτες εντυπώσεις


P1020577Όταν άνοιξα το κουτί και πήρα τα παπούτσια στο χέρι, δυσκολεύτηκα να πιστέψω οτι το πόδι μου θα χωρέσει εκεί μέσα…  Πάλι λάθος νούμερο παρήγγειλα, σκέφτηκα, αλλά είπα να τα δοκιμάσω.

Και αυτή ήταν η πρώτη έκπληξη! Το παπούτσι τύλιξε σαν γάντι το πόδι μου. Όχι μόνο είχε πολύ καλή εφαρμογή αλλά ήταν και άνετο! Η εσωτερική επένδυση δίνει μια ευχάριστη αίσθηση και το κυριώτερο, η φτέρνα εφαρμόζει τέλεια.

Οκ…. όλα καλά ως εδώ αλλά ας μην ενθουσιάζομαι. Ας περιμένω να το δοκιμάσω στο βράχο, είπα. P1020580Έτσι σήμερα, βρέθηκα χαρούμενος στο πεδίο για να τεστάρω τα νέα μου παπουτσάκια. Ο κατασκευαστής περιγράφει τα Strike ως παπούτσια για μεγάλες multi-pitch διαδρομές όπου χρειάζεσαι άνεση αλλά και επιδόσεις, όλη μέρα. Αυτό ακριβώς είναι. P1020579Παρόλη την υπερβολική ζέστη σήμερα, τα Strike δεν με κούρασαν καθόλου και η σόλα τους πατούσε με ακρίβεια ακόμα και τα πιο μικρά πατήματα, δίνοντας μου μια αίσθηση σιγουριάς.  P1020583Τα Strike βγαίνουν σε 2 τύπους, με κορδόνια και με velcro, οπότε μπορείτε να διαλέξετε. Στο Ηράκλειο, μπορείτε να τα βρείτε, όπως και πολλά ακόμα προϊόντα της OCUN,  στο κατάστημα mountain club, στην οδό Αβέρωφ 21.

Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές λοιπόν. Μένει να δοκιμαστούν στον χρόνο. Σύντομα θα ακολουθήσει άρθρο με περισσότερες λεπτομέρειες, τα θετικά, τα αρνητικά αλλά και παρατηρήσεις!

Κ. Β. Μαρματζάκος

One thought on “OCUN STRIKE, πρώτες εντυπώσεις”

Αφήστε ένα σχόλιο/Leave a Reply